Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website. (❁´◡`❁)
Style Switcher

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Kisah Inspirasi – Restoran Golek-Golek Suasana Kampung

Date

golek golek suasana kampung
Advertisements

Kalau makanan sedap, restoran  dalam hutan pun orang akan datang.

Ini lah yang boleh diibaratkan untuk restoran ini. Dengan lokasi yang agak jauh masuk ke dalam dari jalan utama, sampai ramai customer yang sesat-sesat pun boleh jadi terkenal dan sentiasa dikunjungi.

 

Kisah pemilik restoran ini boleh dijadikan inspirasi untuk kita semua. Bermula kecil-kecilan, sentiasa memperbaiki dan meningkatkan kualiti makanan dan perkhidmatan, kini dah berjaya. InsyaAllah.. sekiranya kita berusaha, mesti ada jalan untuk berjaya!

Secara jujurnya admin tak pernah lagi pergi ke restoran ini. Video ni pun admin terjumpa di Youtube. Sajian makanan kampung yang dimasak panas-panas dan suasana tempat makannya macam best giler. Teringin juga nak ke sana.  Tapi oleh sebab sekarang ni musim covid dan PKP (Perintah Kawalan Keselamatan) di Selangor dan KL, keinginan tu ditahan dulu. Sementara itu, kita layan video je lah dulu  dan bookmark page ini. InsyaAllah kalau ada rezeki, bolehlah pergi lepas abis MCO nanti.

 

Dalam video ni ada juga dikongsikan resipi.. kalau rajin bolehlah try buat sendiri.

Alamat & Info Restoran Golek-Golek Suasana Kampung

Berdasarkan video di atas, restoren ini di miliki oleh Puan Norhayati Mohd Fauzi, isteri kepada Ahadiat Akasya.

 

Untuk pengetahuan anda yang masih tak tahu, Ahadiat Akasyah ni adalah  seorang penulis novel remaja yang agak terkenal la jugak waktu admin muda2 dulu. Novel yang paling laku dan wajib baca ialah “Lagenda Aku Budak Setan”.. 

 

Restoran Golek-Golek Suasana Kampung ini terletak di pinggir lebuhraya MRR2  di Gombak. 

 

Lokasi:  Jln Lingkaran Tengah 2, 53100 Kuala Lumpur, Selangor

Waktu operasi:  6pm-12.00am

No tel016-226 9140

 

Advertisements

Baca Lagi
artiKel

leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Top

Cari, Kongsi & Promosikan
info berkaitan pendidikan secara online.
PERCUMA!