Style Switcher

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Tentang Kami

Mengenai Adjemz Classified Ads @ Adjemz.Com

Kami ingin mewujudkan ruangan mudah untuk mana-mana individu atau syarikat mencari dan menyiarkan iklan percuma bagi produk dan perkhidmatan anda.

✔ Anda boleh MENGHANTAR IKLAN SECARA PERCUMA dan menguasai sepenuhnya akaun anda: masukkan iklan baru, edit iklan, perbaharui iklan, dan hapus iklan.

✔ Anda boleh membeli 'Featured Ad' - Perkhidmatan Premium dari Adjemz Classifieds, yang membolehkan anda memaparkan Iklan anda di kedudukan terbaik untuk iklan anda menonjol di antara iklan lain.

✔ Anda boleh mencari iklan dari seluruh negara, wilayah, kota, menggunakan kata kunci atau gabungannya.

✔Iklan dapat disenaraikan dengan cara yang mudah, jelas dan mudah difahami. Dioptimumkan untuk bekerjasama dengan You Tube dan Peta Google,.

✔ Anda boleh berkongsi iklan dan mempromosikannya dengan mudah menggunakan foto atau video melalui mana-mana media sosial, dan aplikasi pemesejan pelbagai platform seperti whatsapp atau telegram dengan hanya satu klik.

Menggunakan Adjemz Classifieds adalah cara pintar untuk mencari pelanggan baru untuk produk anda!

Semoga kami perkhidmatan Percuma kami ini memberi manfaat kepada anda.

Kami amat menghargai bantuan anda untuk berkongsi dan membina pautan kepada kami di blog, laman web, halaman facebook, forum, dan lain-lain ... https://adjemz.com

Berita Baik Untuk Anda

Setiap pendaftaran baru, anda akan mendapat 3 slot 'Feature Ad' secara percuma. Ini bermaksud iklan anda akan dipaparkan dibahagian -Iklan Premium- selama 90 hari!

Call to Action image

SERTAI KAMI SEKARANG!

Daftar PERCUMA

Hantar Iklan PERCUMA

Promosi Iklan

Top
Translate »

Sertai Kami Sekarang!

Kongsi iklan anda dan promosikannya dengan mudah di sini