Info Dari Adjemz

Apa Dah Jadi Dengan MySabun.Com?

Mana pergi MySabun?

Assalammualaikum dan salam sejahtera untuk anda semua yang sudi klik dan singgah blog ini. Maaf laa, Blog Adjemz ini pun masih diupgrade juga. Heheheh.. Anda mesti bengkek kan…nak beli barang buat sabun, masuk website MySabun — > website krik..krik..   

Ok..ok.. Sebenarnyaa ia bukan disengajakan.. Website tu dah canteeekkk…tapiiii…Meh Kak Jemz cerita apa yang dah terjadi… … 

 

Pada satu hari yang ceriaa, Kak Jemz berhasrat nak ejas laa website MySabun tu.. Konon-kononnya nak kasi cantik sikit. Nak kasi make over skit. Tukar logo, warna, masuk produk baru & sebagainyaa… Ejas punya ejassss… sekali….

Alamakkkkk  sudah takleh bukaa pulakk..Errorr!  Arghhh! panik melanda sebab tak sempat buat back up.. Hahahahha… abisss semuaaa… Hari yang asalnye ceriaaa berubah menjadi dukaaa… huhhuhu… nagissss!!.. Kak Jemz try juga reload balik file backup yang lama, tapi tak bolehhh… lama gak laa Kak Jemz berduka nestapaa… sedeeeyyhhh tau… 

 

Selepas bebebeberapaa minggu (byk minggu gak laa)  kemudian, Kak Jemz berhasrat nak move-on jee . Nak buat website baru.  

Sambil-sambil cari idea rekabentuk website yang baharu, tiba-tiba… Ting! Ting! Ting!  Kak Jemz  dapat idea Projek Biz baruuuuu!!!!….. Idea ni melibatkan customer-customer MySabun kesayangan Kak Jemz dan juga sapa-sapa saja yang berminat… InsyaAllah.. Biz apa tu? hehheheeheeh…..Kak Jemz takleh kasi tau dulu sebab  masih dalam proses set up lagi… Agak slow sebab Kak Jemz buat sorang-sorang dan oleh sebab ada penambahan bodyguard baru, Kak Jemz kene bagi tumpuan kat bodyguard kenit ni dulu .. Tapi, InsyaAllah dalam bulan Jan 2020 nnti kita bermula…Doa-doakanlaah yee…

Kalau anda taknak terlepas info berkenaan Projek Biz Terbaru Kak Jemz tu nanti.. rajin-rajin laa masuk blog ni ye..    

 

Ok..ok.. berbalik pada anda yang nak beli produk MySabun… 

Untuk memudahkan anda yang mencari barangan buat sabun boleh je  whatsApp Kak Jemz di 012-3466196… Nanti Kak Jemz akan berikan katelog produk. Pilih dulu nak barang apa, nanti Kak Jemz akan berikan info cara pembayaran… .

Sekarang ni kite berurusan terus guna WhatsApp je .. Lagi senang

Ok.. smpai sini dulu..  bye!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *