Style Switcher

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
RM100.00

KELAS BELAJAR MENGAJI IQRA’ ONLINE UNTUK DEWASA!

  • KELAS BELAJAR MENGAJI IQRA’ ONLINE UNTUK DEWASA!
Description
Price : RM100.00
Type : Sell
Date : 5 July 2021
Website : View website
Location :Malaysia

Ustaz, berdosa ke saya baca Al Quran merangkak rangkak dengan Tajwid pun tunggang langgang?

Jawapan Ustaz

BERDOSA bila kita tahu bacaan kita salah tapi kita tak pergi belajar untuk baiki.

.

.

Allahuakbar ramai tak tahu perkara ni.

BERDOSA rupanya bila kita tak belajar baca Al Quran dengan sebutan dan Tajwid yang betul

.

.

Jom Lancar Baca Quran Dalam Tempoh 3 Bulan Sahaja!

.

Apa yang menarik sangat kelas mengaji kelas online iqra’ ini?

Untuk pengetahuan anda, dalam kelas iqra ini para peserta akan belajar lebih mendalam cara-cara sebutan setiap huruf.

.

✅  Huruf apa yang perlu rapatkan bibir.
✅  Huruf apa yang perlu sebut tebal.
✅  Macam mana nak sebut huruf yang ada baris atas dan bawah.

.

In Shaa Allah, dalam kelas iqra ini ustaz sangat-sangat tekankan pada peserta cara menyebutkan huruf dengan betul.

 

TAPI SAYA  SIBUKKK!! 😢

.

Jangan risau… Anda boleh belajar bila bila masa saja sebab kelas ni secara online di FB group.

Ustaz dah rakam sesiap 108 video lengkap dari sebutan huruf sampai lah Tajwid.

Bila-bila masa pun anda boleh belajar ikut jadual sendiri.

.

Kalau anda sedia nak belajar klik je pada gambar atau  link bawaah ini !

👇👇

kelas mengaji online

.

>>KLIK SINI <<<

👆👆

 

 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top
Translate »

Sertai Kami Sekarang!

Kongsi iklan anda dan promosikannya dengan mudah di sini